MŰSORVEZETÉS

Talán önben is felmerült már a kérdés: „Hogyan lehetne összefogni, összekötni, gördülékenyebbé tenni egy rendezvény programjait?”, legyen szó bálról, céges, családi rendezvényről, vagy akár egy adott település szabadtéri- esetleg zárt eseményéről, illetve sportrendezvényről.

Az első ilyen jellegű felkérésem Kiskörén, a Tisza-tó partján, a Szabadvizű Strandon volt, ahol egy egész nyár programsorozatát kellett koordinálnom és konferálnom. Persze a humort, amely egész eddigi életemet végigkísérte ebbe is belecsempésztem.

Majd egyre több rendezvényen kaptam szerepet, mint műsorvezető, moderátor, házigazda, kommentátor vagy speaker. Bárhogy is hívták, mindenhol ugyanazt tettem: humoros formába öntöttem a mondanivalómat, kitöltöttem a műsorszámok közötti üres perceket, mégpedig a vendégek, a megrendelők és az előadóművészek legnagyobb örömére és megelégedésére.

Így a rendezvényszervezők, akikkel már dolgoztam együtt, bátran ajánlották tovább a szolgálataimat másoknak is. Ezáltal egyre több rendezvényen vettem részt. Előfordult, hogy egy daru kosarából, a magasból köszöntöttem a nagyérdeműt, ha kellett, akkor megafonnal kommentáltam az eseményeket, volt, hogy svájcisapkát öltve szórakoztattam és koordináltam egy böllérfesztiválon, ha a helyzet úgy kívánta, akkor betyárnak öltözve, ízes tájszólással, a fesztivál arcaként szórakoztattam a nagyérdeműt akár több napon át, de vicces zsűriként is tevékenykedtem már Főző-, és Tehetségkutató versenyeken.

A konferálás mellé grátiszba jár egy humorműsor is.